Skip to main content

Actieve-rondreizen.nl, een overzicht van actieve rondreizen wereldwijd

Actieve rondreizen in Azië

Azië is een fascinerend continent met diverse culturen en adembenemende landschappen, perfect voor avontuurlijke reizigers. Hier zijn enkele suggesties voor actieve rondreizen:

Azië biedt een schat aan prachtige gebieden voor leuke en actieve rondreizen. Hier zijn enkele van de mooiste en meest opwindende regio's om te verkennen:

  1. Himalaya-regio (Nepal, Bhutan, India): Verken de adembenemende bergen en culturele schatten van de Himalaya, zoals het Annapurna-gebied in Nepal, de Koninklijke Bhutanese steden Paro en Thimphu, en de schilderachtige Ladakh-regio in India.

  2. Zuidoost-Aziatische eilanden (Thailand, Indonesië, Vietnam): Ontdek de betoverende eilanden van Thailand, duik in de kleurrijke koraalriffen van Indonesië en verken de weelderige landschappen en bruisende steden van Vietnam.

  3. Japanse Alpen: Trek door de schilderachtige Japanse Alpen en ontdek oude tempels, warmwaterbronnen en traditionele dorpen langs de beroemde Nakasendo-wandelroute.

  4. Himalaya-regio (Nepal, Bhutan, India): Verken de adembenemende bergen en culturele schatten van de Himalaya, zoals het Annapurna-gebied in Nepal, de Koninklijke Bhutanese steden Paro en Thimphu, en de schilderachtige Ladakh-regio in India.

  5. Borneo (Maleisië, Indonesië, Brunei): Ga op avontuur in de weelderige regenwouden van Borneo, waar je wilde dieren kunt spotten, traditionele stammen kunt ontmoeten en prachtige grotten kunt verkennen.

  6. Chinese Muur en Karstgebergte (China): Wandel langs de iconische Chinese Muur en bewonder de adembenemende karstlandschappen van Guilin en Yangshuo, waar je kunt wandelen, fietsen en kajakken.

  7. Sri Lankaanse hooglanden: Ontdek de weelderige theeplantages, watervallen en bergdorpen van Sri Lanka's centrale hooglanden, inclusief de iconische treinreis van Kandy naar Ella.

Deze gebieden bieden allemaal een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, culturele bezienswaardigheden en avontuurlijke activiteiten, waardoor ze perfect zijn voor leuke en actieve rondreizen in Azië.

 

Bekijk alle actieve reizen in Azië